3 de febr. 2013

Torrada de mousse de foie amb carxofa




El diumenge, mentre preparem el dinar, tenim per costum fer un petit aperitiu acompanyat d'una cervesa ben fresqueta: un parell de croquetes, uns musclos en escabetx o alguns cops, simplement un trocet de formatge.
Abans de Nadal vam comprar un paquet de mousse de foie d'anec del Delta a la Botiga del Riu i la veritat és que han anat passant els dies i no hi pensavem mai de menjar-nos-el fins avui. 
L'hem untat en una llesca de pa torrat i l'hem complementat amb un altre producte molt nostre: una carxofa que hem fregit tallada molt prima, com si fos un xip. I ho hem acompanyat d'una Guinnes negra, suau i dolça. 
Bona combinació, proveu-ho, em donareu la raó.


1 comentari:

  1. Hola! No coneixia el teu blog, Núria! Amb aquesta torrada amb carxofes m'has fet venir salivera. Ja tens una nova seguidora! Petons

    ResponElimina