8 de des. 2012

Fideus a la cassola amb pollastre, carxofa i bròquil



Avui m'ha vingut de gust un plat de cullera i he pensat en fer uns fideus a la cassola amb un pit de pollastre que tenia al congelador i unes verdures de temporada de l'hort: carxofes i bròquil.

Ingredients (2 persones):
  • 1 pit de pollastre
  • 1 ceba petita o mitja de gran
  • 2 grans d'all
  • 1 tomàquet
  • 1 rameta de julivert
  • 4 carxofes
  • Uns brotets de bròquil
  • 1 culleradeta de pebre roig
  • Sal i oli d'oliva
  • 600 ml de brou de pollastre
  • 150 grs de fideus (dels que estan foradats)



Elaboració:

Poseu una mica d'oli d'oliva en una cassola de fang. Talleu el pit de pollastre a daus i l'enrossiu a la cassola. Afegiu la ceba trinxada. Quan la ceba hagi agafat color, afegiu l'all, doneu-li dues voltes i afegiu el pebre roig. Després, el julivert i el tomàquet. Quan el sofregit estigui fet, poseu el bròquil i la carxofa. Doneu-li un parell de voltes i afegiu el brou de pollastre calent. Deixeu bullir durant uns 10 o 12 minuts. Passat aquest temps, afegiu els fideus i ho deixeu coure fins que estiguin cuits (en aquest cas uns 9 minuts). 

Si voleu podeu fer una picada amb un all i una mica de julivert i l'afegiu 5 minuts abans d'apagar el foc.


















2 comentaris:

  1. Hola!
    Avui l'het fet, però en comptes de bròquil li he ficat pastanaga, ha quedat molt bo, gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me n'alegro molt, al final és adaptar els ingredients als gustos de cadascú o dels productes que tenim en aquell moment a la nevera.

      Elimina