18 de nov. 2012

Lasanya de peix



Podeu utilitzar els mateixos ingredients per preparar uns canelons de peix enlloc d'una lasanya. Per si ho feu, un consell: prepareu una beixamel lleugera però utilitzeu brou de peix (suau) enlloc de llet. Barregeu la beixamel amb el trinxat de peix i us lligarà la farsa. D'aquesta manera serà més fàcil farcir els canelons.

Ingredients per a 4 persones:
  • 3 rodanxes de lluç grans
  • 2 cues de rap
  • 8 llagostins
  • 1 ou
  • Plaques de lassanya
  • Sal i oli
  • Pebre negre


Per a la beixamel:
  • 50 grs de mantega
  • 2 cullerades de farina
  • 1'5 gots de llet
  • Nou moscada
  • Formatge ratllat


Elaboració:

Netegeu i saleu el peix, enfarineu-lo lleugerament i fregiu-lo en una paella. Poseu-lo sobre paper absorbent. 
Esmolleu el peix i trinxeu a trossos petits. Afegiu un ou batut per lligar la salsa i aixafeu amb una forquilla. Passeu la farsa per la paella un parell de minuts.

Bulliu les plaques de lasanya i poseu una capa en una safata per anar al forn, poseu al damunt una capa de farsa. En total, tres capes de pasta i dues de farcit. Cobriu amb la beixamel i una mica de formatge ratllat.
Poseu al forn a 180º i ho coeu durant 15-20 minuts. A l'últim moment, gratineu.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada