11 de nov. 2012

Confitura de moniatos



Ingredients:
  • Per 1 quilo de moniatos (bullits i sense pell)
  • 600 grs de sucre
  • 125 grs d'aigua
  • Pell de llimona
  • 1 branca de canyella


Elaboració:
Netegeu bé de terra els moniatos. Poseu-los a bullir sense pelar fins que estiguin cuits. Peleu-los i feu-los a trossos. Poseu-los en una cassola i afegiu el sucre, l'aigua, la pell de llimona i la canyella. 
Poseu a coure a foc suau durant 1 hora aprox. Aneu remenant molt sovint i tapeu la tapa amb una cassola perquè esquitxa molt i us podreieu cremar.

Retireu la pell de llimona i la canyella i ho tritureu amb la batedora fins que quedi ben fi. Poseu en pots de vidre, tapeu i ho coeu al bany maria durant 30 minuts.

Ja teniu confitura de moniato per fer uns bons pastissets.

En aquesta ocasió hem fet 5 quilos de moniatos blancs (ja nets de pell) amb 3 quilos de sucre i 625 ml d'aigua i ens han sortit tots els pots que podeu veure a la imatge. En tornarem a fer però amb moniatos taronja, que personalment trobo que són més dolços. Ja afegirem alguna foto a aquesta entrada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada